Kedves Ügyfeleink és leendő Ügyfeleink!

A Relax 2019 év végén vált elérhető az Ügyfelek számára. AZ azóta eltelt nem könnyű időszak gazdasági eseményei a Relax Szoftverházat is érinti. A 2020-2022-es göngyölített 24,5%-os inflációra 2023-ban még várhatóan újabb 18-20%-os infláció rakódik rá, ami azt jelenti, hogy a Relax működési időszakának 4 évében az infláció 47-50% lesz.

Egyik lehetőségünk, hogy összehúzzuk a magunkat és a szolgáltatás minőségén csökkentünk, kevesebbet fejlesztünk, gyengébb infrastruktúrával dolgozunk, kevésbé figyelünk az Ügyfelekre.

Egyrészt ezek nem mi lennénk, de még ha bevállalnánk is, reálisan inflációt nem lehet ellensúlyozni a nadrágszíjjal.

Mi a másik utat választottuk, változtatunk a szolgáltatási díjakon. A gyakorlatban azt jelenti, hogy a négy éve változatlan árainkat sajnos nem fogjuk tudni tovább tartani. 2024.01.01-től a Relax könyvelőprogram csomagárai egységégesen 20%-kal emelkednek. A Repülőrajtok és az automatikus számlakönyvelés díjtételei nem változnak.

Az új árlistánkat megtaláljátok ezen a linken: https://relaxkonyveloprogram.hu/arlista-2024

Reméljük, hogy továbbra is megvan felénk a bizalom, és elfogadható az inflációnál lényegesen kisebb mértékű emelés.

KÖSZÖNJÜK, HOGY RELAXOSOK VAGYTOK!

Köszönjük Ügyfelinknek az idei évet, az ötleteket, a kreativitást, a teszteléseket, a biztatást és persze a türelmeteket. Nélkületek a RELAX nem lenne ilyen.2021 Bár bízunk benne, hogy az áfával már megvagytok, és a bérrel meg csak jövöre kezdtek el foglalkozni, bármikor lehetnek kérdéseitek.Emiatt az év végén végén az alábbi ütemezésben lesz Relax ügyfélszolgálat. Amikor csak Béla van online ügyeletban importálással kapcsolatosan Tamás is elérhető lesz.

 

CashBook egyuttmukodes Pbay

A Relaxnál szeretjük a több területen is aktív embereket, különösen azokat, akik a tudásukat szívesen megosztják másokkal.
Lestyán Pétert több csoportból is jól ismerjük, rendszeresen posztol a Könyvelők Klubja 2.0 csoportba, de a KKV - KATA Kisadózók csoportban is nagyon aktív, sokat segít a csoportnak. Mivel a Relaxnál nekünk is szívügyünk a szakszerű és praktikus értelmezése a joginyelven megfogalmazott közlönykreálmányoknak, valamint a Relaxos könyvelőknek is elég sok KATÁS ügyfelük van, hamar megtaláltuk a Péterrel a közös nyelvet. Péter most írt egy szakkönyvet, és mi kitaláltunk bevettük ezt a szakkönyv ajánló projectünkbe.
A könyv címe önnmagáért beszél:

KATA 2021 KISOKOS

A gyorsan digitalizálódó könyvelés világában a modern könyvelőprogramok fontos mérőszáma, hogy hány könyveléstámogató megoldáshoz van integrációjuk.

A Relaxnál mi mindig is nagy hívei voltunk az API kapcsolatoknak és az adatexport-adatimport megoldásoknak.

Könyvelő ügyfeleink partnerei közül sokan használták már a Cashbook-ot, és sokan jelezték, hogy nagyon szeretnék használni a Relax könyvelőprogrammal.

Az integráció a Cashbook rugalmasságának és segítőkészségének köszönhetően viszonylag gyorsan elkészült, amiért ezúton is köszönetet mondunk Volenszki Sándornak és a Cashbook csapatának.

Így büszkén mondhatjuk el, hogy a Relax a könyvelőprogramok közül másodikként API kapcsolattal csatlakozik a Cashbook-hoz.

A két felhő alapú megoldás együttműködése kézzelfogható könnyebbséget fog eredményezni a könyvelők és az ő könyvelt ügyfeleik számára.

Természetesen a Relaxban továbbra is elérhetőek lesznek az eddig megszokott CSV importálási lehetőségek és a Billcity API kapcsolat is.

Ha kíváncsi vagy további részletekre és újdonságokra gyere és nézd meg a Relaxot a Könyvelői Kihívások facebook csoportban 2021.03.10. (szerda), 14:00 órai kezdettel.

https://www.facebook.com/events/256281909295894

CashBook egyuttmukodes Pbay

A Relaxnál szeretjük a több területen is aktív embereket, különösen azokat, akik a tudásukat szívesen megosztják másokkal.
Paulheim Juditot mi a Könyvelő mentor FB csoportból ismerjük, ugyanakkor Ő life és business coach, üzleti mentor, és most már egy könyv szerzője is.

A könyv címe önnmagáért beszél:

Így indítsd el a saját könyvelőirodai vállalkozásodat!