Black Friday: Főnév. Újkori népszokás, amikor mindenki mindent rád akar sózni ezen a napon, még azt is amire sosem lesz szükséged. Jellemzően november második felében tartják, 2022-ben november 25-re esik.

black friday 1898114 960 720

Ha ilyenkor szoktál vásárolni, szeretnénk figyelmedbe ajánlani a RELAX BLACK FRIDAY akcióját.

 

Ez egy olyan akció, ami tényleg jó lesz Neked.

 

Rendeld meg most a RELAX könyvelőprogramot,

és 2022-ben teljesen INGYEN használhatod.

Megrendelésed mellé jövőre adunk Neked

12 db nyugis huszadikát

és

12 db laza tizenkettdikét.

 

 

Klikkelj a képre, rendeld meg a Relax könyvelőprogramot most,

és írd be emegjegyzésbe RELAX BLACK FRIDAY.

 

Akciónk új előfizetők 2022.11.18.-2022.11.28. közötti új megrendeléseire vonatkozik.

Köszönjük Ügyfelinknek az idei évet, az ötleteket, a kreativitást, a teszteléseket, a biztatást és persze a türelmeteket. Nélkületek a RELAX nem lenne ilyen.2021 Bár bízunk benne, hogy az áfával már megvagytok, és a bérrel meg csak jövöre kezdtek el foglalkozni, bármikor lehetnek kérdéseitek.Emiatt az év végén végén az alábbi ütemezésben lesz Relax ügyfélszolgálat. Amikor csak Béla van online ügyeletban importálással kapcsolatosan Tamás is elérhető lesz.

 

CashBook egyuttmukodes Pbay

A Relaxnál szeretjük a több területen is aktív embereket, különösen azokat, akik a tudásukat szívesen megosztják másokkal.
Lestyán Pétert több csoportból is jól ismerjük, rendszeresen posztol a Könyvelők Klubja 2.0 csoportba, de a KKV - KATA Kisadózók csoportban is nagyon aktív, sokat segít a csoportnak. Mivel a Relaxnál nekünk is szívügyünk a szakszerű és praktikus értelmezése a joginyelven megfogalmazott közlönykreálmányoknak, valamint a Relaxos könyvelőknek is elég sok KATÁS ügyfelük van, hamar megtaláltuk a Péterrel a közös nyelvet. Péter most írt egy szakkönyvet, és mi kitaláltunk bevettük ezt a szakkönyv ajánló projectünkbe.
A könyv címe önnmagáért beszél:

KATA 2021 KISOKOS

A gyorsan digitalizálódó könyvelés világában a modern könyvelőprogramok fontos mérőszáma, hogy hány könyveléstámogató megoldáshoz van integrációjuk.

A Relaxnál mi mindig is nagy hívei voltunk az API kapcsolatoknak és az adatexport-adatimport megoldásoknak.

Könyvelő ügyfeleink partnerei közül sokan használták már a Cashbook-ot, és sokan jelezték, hogy nagyon szeretnék használni a Relax könyvelőprogrammal.

Az integráció a Cashbook rugalmasságának és segítőkészségének köszönhetően viszonylag gyorsan elkészült, amiért ezúton is köszönetet mondunk Volenszki Sándornak és a Cashbook csapatának.

Így büszkén mondhatjuk el, hogy a Relax a könyvelőprogramok közül másodikként API kapcsolattal csatlakozik a Cashbook-hoz.

A két felhő alapú megoldás együttműködése kézzelfogható könnyebbséget fog eredményezni a könyvelők és az ő könyvelt ügyfeleik számára.

Természetesen a Relaxban továbbra is elérhetőek lesznek az eddig megszokott CSV importálási lehetőségek és a Billcity API kapcsolat is.

Ha kíváncsi vagy további részletekre és újdonságokra gyere és nézd meg a Relaxot a Könyvelői Kihívások facebook csoportban 2021.03.10. (szerda), 14:00 órai kezdettel.

https://www.facebook.com/events/256281909295894

CashBook egyuttmukodes Pbay

A Relaxnál szeretjük a több területen is aktív embereket, különösen azokat, akik a tudásukat szívesen megosztják másokkal.
Paulheim Juditot mi a Könyvelő mentor FB csoportból ismerjük, ugyanakkor Ő life és business coach, üzleti mentor, és most már egy könyv szerzője is.

A könyv címe önnmagáért beszél:

Így indítsd el a saját könyvelőirodai vállalkozásodat!