A Relaxnál szeretjük a több területen is aktív embereket, különösen azokat, akik a tudásukat szívesen megosztják másokkal.
Lestyán Pétert több csoportból is jól ismerjük, rendszeresen posztol a Könyvelők Klubja 2.0 csoportba, de a KKV - KATA Kisadózók csoportban is nagyon aktív, sokat segít a csoportnak. Mivel a Relaxnál nekünk is szívügyünk a szakszerű és praktikus értelmezése a joginyelven megfogalmazott közlönykreálmányoknak, valamint a Relaxos könyvelőknek is elég sok KATÁS ügyfelük van, hamar megtaláltuk a Péterrel a közös nyelvet. Péter most írt egy szakkönyvet, és mi kitaláltunk bevettük ezt a szakkönyv ajánló projectünkbe.
A könyv címe önnmagáért beszél:

KATA 2021 KISOKOS

KATÁS egyéni vállalkozók és KATÁS egyéni vállalkozókat könyvelőknek egyaránt szól, segí abban hogy biztonságban tudják a vállalkozásukat, könyvelésüket.

Ha valakimegrendeli a könyvét, Relax könyvelőprogram kupont adunk mellé amely egy havi ingyenes használatot biztosít a RELAX könyvelőprogramúj megrendelőjének. Ha egy vállalkozó rendeli meg, akkor továbbadhatja a kupont a könyvelőjének.

Relax KONYVKUPON PaulheimJudit
A könyv megrendehető az alábbi linken:
https://www.online-adotanacsadas.hu/szolgaltatasaink/kata-2021-kisokos-uj-szabalyok-ertelmezese-megoldasi-alternativak-ekonyv/