A gyorsan digitalizálódó könyvelés világában a modern könyvelőprogramok fontos mérőszáma, hogy hány könyveléstámogató megoldáshoz van integrációjuk.

A Relaxnál mi mindig is nagy hívei voltunk az API kapcsolatoknak és az adatexport-adatimport megoldásoknak.

Könyvelő ügyfeleink partnerei közül sokan használták már a Cashbook-ot, és sokan jelezték, hogy nagyon szeretnék használni a Relax könyvelőprogrammal.

Az integráció a Cashbook rugalmasságának és segítőkészségének köszönhetően viszonylag gyorsan elkészült, amiért ezúton is köszönetet mondunk Volenszki Sándornak és a Cashbook csapatának.

Így büszkén mondhatjuk el, hogy a Relax a könyvelőprogramok közül másodikként API kapcsolattal csatlakozik a Cashbook-hoz.

A két felhő alapú megoldás együttműködése kézzelfogható könnyebbséget fog eredményezni a könyvelők és az ő könyvelt ügyfeleik számára.

Természetesen a Relaxban továbbra is elérhetőek lesznek az eddig megszokott CSV importálási lehetőségek és a Billcity API kapcsolat is.

Ha kíváncsi vagy további részletekre és újdonságokra gyere és nézd meg a Relaxot a Könyvelői Kihívások facebook csoportban 2021.03.10. (szerda), 14:00 órai kezdettel.

https://www.facebook.com/events/256281909295894

CashBook egyuttmukodes Pbay