RELAX KÖNYVELŐPROGRAM

Ezen az oldalon tudsz demót igényelni. Nem kell modulokat választani, a demó valamennyi funkciót korlátozásmentesen tartalmazza. A demó célja, hogy kipróbálhasd a Relax program valamennyi funkcióját.

A demót többen is használhatják, és a rögzített adatok rendszeres időközönként törlésre kerülnek. Amikor a Relax programot megrendeled, külön felhasználót hozunk létre Neked, a demó programba rögzített adataid nem kerülnek átemelésre. Emiatt javasoljuk, hogy "éles" könyvelést ne végezz a demó rendszerben.

A demó program letöltési linkjét emailben küldjük el Neked.

A jelszó a demó programhoz: demo

A demó használata ingyenes, az alábbi tájékoztatás a jövőbeni megrendelésre vonatkozik.

Ha tetszik, és megrendeled, akkor majd a megrendeléskor elég kiválasztanod, melyik modulokat rendeled meg.

Kétféle árazásunk van. Az egyik funkcionális modulokat tartalmaz, a másik a könyvelt cégek és a munkavállalók száma szerinti csomagokat tartalmaz. A funkcionális modulokból többet is lehet rendelni, a mennyiségi alapú csomagokból csak egyet kell választani.

A kiegészítő modulok bármelyik alapmodulhoz rendelhetőek.

Nincs hűségidő, nincs olyan, hogy maradni kell a választott csomagnál. A hónapfordulóval lehet bármit módosítani, maximális rugalmassággal állunk hozzá a könyvelők igényeihez.

Mielőtt megrendeled a programot kérlek győződj meg róla, hogy a számítógéped rendelkezik-e a megfelelő technikai paraméterekkel.

Kérlek olvasd el az RELAX ÁSZFet.

A megrendelésről a számlakibocsátó számlát állít ki, melyet elektronikusan küld meg a regisztrációban megadott címre.


KÖSZÖNJÜK, HOGY KIPRÓBÁLOD A RELAX KÖNYVELŐPROGRAMOT!