Béla ma 17 perc alatt könyvelt le egy céget. Egy teljes hónapnyi anyagot. Mindenestül. Nem nagy cég, de akkor is csak 17 perc. Légy Te is olyan mint Béla és könyvelj 17 perc alatt.

Béla egyik ügyfele 12:30-kor megküldte a könyvelési anyagát. Jó fej ügyfél együttműködő, emailben küldött mindent,ráadásul időpen is, hiszen a hónap hetedik napját írjuk.Összesen két emilt küldött. EGyikben a kimenő számlái voltam a számlázóporgramjából kimentettNAV XML formátumban.Másik emailben az ERSTE bankos bankszámlatörténetet küldte el. A szállítószámláit felszkenneli az ügyfél - plusz pirospont neki - és egyből Billcity-be érkezik ha mailen fel van töltve.

Nem voltak extra számlái, a Billcity már mindegyiket felismerte. Számlaképek is ott voltak, Relaxból egy kattintással lehetett megnyitni. Béla 12:47-kor írt egy emailt az ügyfelének, hogy a könyveési anyag elkészült, le van könyvelve minden, és hiányzik 2 db bevétel a bank alapján.

Nem volt sok adat csak 28 darab tétel, de fel sem kellett kelnie az asztal mellől. Mindenestől 17 perc volt megcsinálni.